29. Maj

Info aften om kurset “Hjertets Vej – en invitation til kærlig selvaccept”

Kurset Hjertets Vej er en invitation til at sætte fokus på kærlig selvaccept og at udforske den selvmedfølelse og kærlighed, der opstår, når vi på denne måde møder os selv og vores udfordringer. Hvad sker der, hvis vi i stedet for at ”komme videre”, problemløse og kritisere os selv for endnu en gang ikke at gøre det godt nok, eller ikke være god nok, sætter aktivt fokus på en venlig og selvkærlig attitude til os selv? Når vi i stedet for at søge efter andres anerkendelse, kærligt begynder at acceptere os selv, præcis som vi er.

Denne aften vil Martin fortælle lidt om kursets formål, indhold og opbygning. Der vil være lidt baggrundsteori om kærlig selvaccept, selvmedfølelse og selvkærlighed, og hvordan et kursus med dette fokus kan hjælpe dig med at leve mere ærligt og kærligt. Der vil også være plads til spørgsmål og nogle små øvelser.

Tilmelding til info-aftenen er nødvendig.

Velkommen!

Tid: Onsdag d. 29. maj, kl. 18.00

Plads: “Emotionerafliv”, Århusgade 2, 2100 Kbh Ø

Tilmeld dig info-aften her

Læs mere om kurset her

Jeg holder også foredrag/workshops udefra mine bøger for grupper, der er interesseret i at få indblik i og inspiration fra et emotionsfokuseret perspektiv på mennesket. Det er interaktive foredrag/workshops, der levendegør forskellige dele af menneskets naturlige livs- og udviklingsproces, set fra et neurobiologisk og neuroaffektivt perspektiv. Foredragene varer fra 2 timer til workshops over 2 dage, og du er velkommen til at kontakte mig for at få dem justeret efter dine specifikke ønsker og omstændigheder.

Martin holder også foredrag/workshops udefra sine bøger for grupper, der er interesseret i at få indblik i og inspiration fra et emotionsfokuseret perspektiv på mennesket. Det er interaktive foredrag/workshops, der levendegør forskellige dele af menneskets naturlige livs- og udviklingsproces, set fra et neurobiologisk og neuroaffektivt perspektiv. Foredragene varer fra 2 timer til workshops over 2 dage, og du er velkommen til at kontakte mig for at få dem justeret efter dine specifikke ønsker og omstændigheder.