Jeg tilbyder klinisk supervision til psykoterapeuter, psykologer og andre terapeuter/coaches, der arbejder med psykoterapi og udvikling, individuelt eller i gruppe.

Supervision er til dig som,

  • har brug for kvalificeret sparring i dit arbejde med dine klienter.
  • søger at udvikle nye faglige kompetencer i din rolle.
  • ønsker få en dybere forståelse for dine klienters processer
  • vil forstå din egen indvirkning på de problemer, du oplever i klientarbejdet.

Jeg har også stor erfaring med supervision af psykoterapeuter under uddannelse.

I supervisionen fokuserer vi på de arbejdsmæssige udfordringer og dilemmaer, du møder i din professionelle hverdag. Behovet for supervision kan tage udgangspunkt i en vanskelig sag, utilfredshed med dig selv, konflikter med kolleager eller som en del af en kontinuerlig udviklingsproces.

I supervisionen undersøger vi sammen dine cases for at opdage nye perspektiver og nye måder at handle på. Supervisionen hjælper dig til at udvikle din egen klarhed og integritet, så du kan drage omsorg for dig selv som behandler og give kvalificeret støtte til dine klienter.

Praktisk

En session er på ca. 50 minutter. Prisen for individuel supervision er 1.100, – og for gruppesupervision afhængig af antallet deltagere (kontakt mig for pris).

Sted

Klinik på Århusgade 2, 2100 Kbh. Ø. Ring på ”Terapeuterne” i opgangen så bliver du lukket ind.

Afbudsbetingelser

Afbud i forbindelse med behandlingen skal ske senest 24 timer inden din aftale på telefonsvarer eller via sms (telefonnr. 40 21 88 10). Ved senere afbud betales fuld pris.