Velkommen til

Bogrelease og foredrag

Torsdag d. 1 oktober, kl. 18.30 – 20.30 i København K

Velkommen til release af bogen Affective Inquiry – en praktisk guide til effektiv og udviklende kommunkation. Aftenen byder på et foredrag om Affective Inquiry og en mulighed for at købe bogen til en fordelagtig pris.

Aftenens Foredrag

Hvad er Affective Inquiry?

Affective Inquiry er en kommunikationsmetode, der kan bruges til problem- og konfliktløsning, som et værktøj i den coachende eller terapeutiske samtale eller som en essentiel støtte i din personlige udvikling. Grundprincippet i Affective Inquiry er at vores problemer og konflikter, skabes når vi holder os selv tilbage og ikke står ved det, vi føler.

Affective Inquiry hviler på en forståelse af menneskets affektive system og bruger det følelsesmæssige udtryk som guide til effektivt og empatisk at opløse årsagen til det problem eller den konflikt vi eller andre står i. Med opmærksomhed på det, der bliver sagt, og den information kroppen giver, kan vi ved hjælp af Affective Inquiry finde vejen til udvikling og mere klarhed, kraft og kærlighed i livet.

Der vil være en demonstration af Affective Inquiry og mulighed for at afprøve det. Foredraget er starten på en række åbne Inqury-aftener i løbet af efteråret, se mere her.

Jeg ser frem til at se dig!

Martin Tidén

Nb! Grundet Corona situationen og myndighedernes anbefalinger ift. afstand vil der være begrænset antal pladser til arrangementet. For at sikre din deltagelse skal du tilmelde dig arrangementet og først til mølle princippet gælder.

Tid: Torsdag d. 1. oktober, kl. 18.45 – 20.15

Sted: Huskdigselv Huset, Nybrogade 20, 2.sal,1203 Kbh K.

Tilmelding: mail@emotionerafliv.dk